صفحه‌اصلی تغذیه مزایای مصرف آلبالو برای سلامتی و خواص تغذیه ای آن

مزایای مصرف آلبالو برای سلامتی و خواص تغذیه ای آن

0
1
اشتراک‌گذاری

مزایای مصرف آلبالو برای سلامتی و خواص تغذیه ای آن:

آلبالو، نوعی میوه تابستانی است و شاید برایتان جالب باشد که بدانید از میوه و ساقه آلبالو برای تهیه دارو و غذا استفاده می شود. از ۲۷۰ گونه آلبالوی موجود تنها چند گونه از نظر تجاری حائز اهمیت می باشند. این موارد عبارتند از ،منتمورنسی، انگلیش مورلو و ریچموند. آلبالو برای کمک به درمان شرایطی نظیر، آرتروز، درد عضلانی، آسیب های عضلانی ناشی از ورزش، نقرس وبی خوابی استفاده می شود، همچنین برای افزایش تولید ادرار و برای کمک به هضم غذا نیز مفید است.

درمیان خوراکی ها، آلبالو معمولا به عنوان طعم دهنده و یا چاشنی به کار می رود. در بخش صنعتی نیز از این میوه برای تولید شربت و نیز اسانس جهت افزودن به دارو ها اضافه می شود.

این میوه به چه شکل عمل می کند؟

در ترکیبات آلبالو، موادی وجود دارد که تصور می رود به کاهش التهاب کمک می کنند، آلبالو همچنین حاوی ملاتونین است که به تنظیم خواب کمک می کند.

مزایای درمانی:

همان گونه که در ابتدا ذکر شد، از جمله مواردی که مصرف آلبالو می تواند به بهبود آن کمک نماید بی خوابی است، تحقیقات جدید نشان داده اند نوشیدن روزانه یک لیوان آب آلبالو مخلوط شده با آب سیب می تواند به بهبود الگوی خواب در برخی افرادی که دچار بی خوابی هستند کمک کند.

همچنین گفتنی است، مصرف این میوه به مقدار متعادل برای خانم های باردار و مادرانی که به نوزاد خود شیر می دهند مشکلی ایجاد نمی کند.

مترجم: مهسا امام پور

لینک منبع

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنیپ
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.