صفحه‌اصلی تغذیه شش غذا فوق العاده ضد سرطان

شش غذا فوق العاده ضد سرطان

0
1
اشتراک‌گذاری

برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، بهتر است داخل یخچال تان را نگاه کنید.

دکتر ریچارد بیلاوو (Richard Béliveau) استاد پیشگیری و درمان سرطان از دانشگاه کبک مونترال (University of Québec at Montreal ) کانادا و نویسنده کتاب “غذا برای مبارزه با سرطان” می گوید: ” تمام تحقیقات در مورد سرطان و تغذیه متمرکز بر خوردن غذاهای بر پایه گیاه برای خواص فیتونوترینت ها و ترکیبات دیگر آن است.”

بر اساس تحقیقات وی شش غذا خاصیت فوق العاده ای در مبارزه با سرطان وجود دارد:

کلم بروکلی

تمام خانواده کلم ها (گل کلم، کلم پیچ…) دارای خاصیت ضد سرطانی هستند. اما بروکلی تنها کلمی است مقدار قابل توجهی سولفورفان (sulforaphane) دارد، ترکیب ویژه ای که انزیم های حفاظتی که مواد شمیایی سرطان زا  را حذف می کند.  گروه دکتر جد فی (Jed Fahey) از دانشگاه میشیگان با مطالعه بر روی موش ها دریافتند سولفورافون ها به سلول های سرطانی که تبدیل به تومور می شوند، نیز حمله می کند. این گیاه در مبارزه ها با سرطان های سینه، کبد، شش، پروستات، پوست، معده و مثانه کمک می کند. بنابراین تا می توانید از بروکلی در ترکیب غذایی خود مانند سالاد، املت  و یا پیتزا استفاده کنید.

توت ها

تمام توت ها دارای فیتونوترینت های ضد سرطان هستند. طبق گفته های پروفسور گری استونر (Gary D. Stoner ) پزشک داخلی دانشگاه اوهایو، به طور ویژه توت های سیاه دارای غلظت بالایی از فیتو کمیکال هایی به نام آنتوسیانیدها هستند که رشد سلول های بدخیم سرطانی را کند کرده و از تشکیل عروق جدید که سلول های سرطانی را تغذیه می کند، جلوگیری می کند.

توت ها می تواند در درمان سرطان های روده، مری، دها ن و پوست بسیار مفید باشند.

گوجه

این میوه آبدار بهترین منبع لیکوپن، کارتئونیدی که منجر به رنگ قرمز گوجه می شود، است. این خبر بسیار خوبی است چراکه لیکوپن از رشد سلول های سرطانی اندومتر جلوگیری می کند. سرطان اندومتر منجر به مرگ سالانه ۸۰۰۰ نفر می شود.

گوجه به درمان سرطان های اندومتر، شش، پروستات و معده کمک می کند. شما می توانید از گوجه در انواع غذاها و همچنین سس ها استفاده کنید. نکته جالب این است که حرارت منجر به افزایش میزان لیکوپن            می شود.

گردو

طبق گفته دکتر النی هاردمن (Elaine Hardman) استاد دانشگاه پزشکی مارشال ویرجینا غربی،  گردو دارای فیتواستروژن (مولکول های مشابه کلسترول در گیاه) می باشد، که  گیرنده های استروژن در سلول های سرطان سینه را سرکوب کرده و  از رشد این سلول ها جلوگیری می کند. گردو در مبارزه با سرطان سینه و پروستات بسیار مفید می باشد.

سیر

بر اساس تحقیقات دکتر بلیو، فیتوکمیکال های موجود در سیر از تشکیل نیتروزآمین ها که  در اثر وجود نیترات در نگهدارنده های رایج غذایی ایجاد می شود و همچنین کارسینوژن در معده و روده جلوگیری می کند. زنانی که میزان زیادی سیر در رژیم روزانه شان وجود دارد، به احتمال ۵۰ درصد کمتر دچار سرطان روده می شوند. مصرف سیر به مبارزه بر علیه سرطان های سینه، روده مری و معده کمک می کند.

شما می توانید سیر را به صورت قطعات ریز شده یا له شده به سس گوجه اضافه کرده و مصرف کنید.

لوبیا

بر اساس مطالعه دانشگاه میشیگان لوبیا سیاه و سفید، بعلت میزان بالای اسید چرب بوتیرات (butyrate)  بطور چشمگیری ابتلا به سرطان روده را در موش ها کاهش می دهد. رژیم غذایی سرشار از حبوبات منجر به افزایش میزان اسید بوتیرات می شود. طبق مطالعات به چاپ رسیده در مجله زراعت و نباتات، حبوبات خشک شده از ابتلا به سرطان سینه جلوگیر می کند.

مصرف لوبیا به مبارزه بر علیه سرطان های سینه و روده کمک می کند.

مصرف متعادل و به اندازه از موارد ذکر شده در این مقاله و خودداری از استفاده از غذاهای فرآوری شده و همچنین فعالیت ورزشی می تواند بطور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان را در شما کاهش دهد.

مترجم: مهسا امام پور

لینک منبع

 

۱ نظر

  1. سلام. در فامیل ما بیمارن پوستی هستند که هر موقع توت مصرف کردند بیماری اونها شدت پیدا کرده. توضیحی برای این وجود داره؟؟؟

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنیپ
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.