صفحه‌اصلی مقاله ها فواید مصرف روغن کرچک برای پوست و مو

فواید مصرف روغن کرچک برای پوست و مو

1
0
اشتراک‌گذاری

 

روغن کرچک روغن گیاهی است که برای طیف گسترده ای از لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. به طور معمول، مردم روغن کرچک را به عنوان ملین مصرف می کنند، اما این روغن دارای مزایای بالقوه ای برای پوست است.

در این مقاله، چگونگی استفاده از روغن کرچک را توضیح خواهیم داد و درباره مزایای آن برای پوست صحبت خواهیم کرد.

حقایقی در مورد تاثیر روغن کرچک بر صورت و پوست:

  • روغن کرچک از دانه های گیاه Ricinus communis به دست می آید که بومی مناطق گرمسیری آفریقا و آسیا است.

روغن کرچک به طور معمول با استفاده از توپ پنبه  بر روی پوست استعمال می شود.

  • روغن کرچک نسبتا بدون عوارض است ، اما بعضی از مردم عوارض جانبی را پس از اعمال آن به پوست خود گزارش کرده اند.
  • همچنین این تصور وجود دارد که روغن کرچک دارای خاصیت ضد التهابی، ضد میکروبی، مرطوب کننده و برخی دیگر خواص مفید دیگر است.

روغن کرچک چیست؟

در ظاهر روغن کرچک یک مایع شفاف با رنگ زرد است. این ماده در طیف وسیعی از لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین برای درمان طیف وسیعی از بیماری ها  مورد استفاده قرار گرفته است، مهمترین استفاده دارویی روغن کرچک  در خصوص مشکلات مربوط به دستگاه گوارش. روغن کرچک در روده کوچک شکسته می شود، که باعث بهبود هضم و جذب غذا می گردد.

روغن کرچک همچنین دارای مزایای بالقوه ای برای صورت و پوست است اگرچه شواهد کم تر این موضوع را نشان می دهند. روغن کرچک و اسید ریسیینولیک جذب پوست را افزایش می دهند و گاهی اوقات در درمان بیماری های مختلف پوست مانند درماتوز، پسوریازیس و آکنه استفاده می شوند.

پنج مزیت روغن کرچک برای پوست صورت:

آکنه: خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک باعث کاهش آکنه می شود. اسید ریسینولیک تولید شده توسط روغن کرچک می تواند رشد باکتری هایی را که باعث ایجاد  آکنه می شوند را مهار کند.

بافت: روغن کرچک از نظر وجود سایر اسید های چرب نیز غنی است که  این موضوع می تواند صافی و نرمی را در پوست صورت افزایش دهد.

ترکیبات: اسید های چرب موجود در روغن کرچک همچنین می توانند رشد بافت پوست سالم را افزایش دهند، و این موضوع باعث می شود که در درمان زخم های پوستی ناخوشایند مفید باشد.

قیمت ارزان: محصولات مراقبت از پوست، و مخصوصا کرم ها و روغن های صورت، می توانند بسیار گران باشند. روغن کرچک نسبتا کم هزینه است و بسیاری از خواص مشابه مانند تمیز کردن پوست یا رطوبت پوست را به اشتراک می گذارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به لینک زیر مراجعه فرمایید:

https://www.medicalnewstoday.com/articles/319844.php

ترجمه و تنظیم: ندا جلیلیان

 

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنیپ
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید