صفحه‌اصلی تغذیه راهکارهای تغذیه ای پیشگیری از سرطان

راهکارهای تغذیه ای پیشگیری از سرطان

1
0
اشتراک‌گذاری

بهاره ساسانی فر، مشاور تغذیه و محقق مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه تهران در گفتگو با خاص پرس گفت: عوامل موثر در بروز سرطان؛ ژنتیک، شاخص توده بدنی،

عوامل فیزیکی، تغذیه، آلودگی هوا، استرس بالا و سروکار داشتن با مواد شیمیایی است.

وی افزود : امروزه در دنیا، روی موضوع چاقی بحث های زیادی می شود زیرا چاقی و تجمع سلول های چربی باعث ترشح هورمون و ایجاد سرطان می شود.

این مشاور تغذیه گفت: انجمن تغذیه آمریکا، هرم راهنمای غذایی بالینی را ارایه داده است که در این هرم توصیه می شود: اولویت اول مصرف غلات شامل ماکارونی،

برنج، ذرت، نان می شود که حد مجاز مصرف آن روزانه ۶ تا ۱۱ واحد است. اولویت دوم، میوه ۲ تا ۴ واحد و سبزی ۳ تا ۵ واحد است. اولویت سوم، گوشت و لبنیات و در

نهایت چربی ها هستند.

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنیپ
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.