صفحه‌اصلی تغذیه نیاز به آگاهی درجامعه

نیاز به آگاهی درجامعه

1
0
اشتراک‌گذاری

 

علیرضا رییسی در همایش بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان روستایی در خصوص سوتغذیه و الگوهای مصرف غذایی، گفت: برخی اوقات پرخوری، سوتغذیه به شمار می‌رود که در حال شیوع است.

وی ادامه داد: کمبود ویتامین به علت عدم سیری سلولی افراد است.

رییسی، فرمانده غذایی را بانوان دانست و افزود: این اتفاق مطلوبی‌ست، اگر بتوان الگوها و آموزش‌ها را به زنان جامعه منتقل کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، هدف اصلی را از استقرار هزار و ۴۰۰ کارشناس سلامت، آموزش و توانمندسازی مراجعه کنندگان اعلام کرد و گفت: زنان، به ویژه در سطح روستا و عشایر، در زمینه تولید، فرآوری و آماده‌سازی نقش مهمی ایفا می‌کنند.

وی افزود: بند ۶ سیاست‌های کلی سلامت، ابلاغی مقام معظم رهبری و سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور نیز به امنیت غذایی اشاره دارد.

رییسی بیان کرد: در سال ۸۰، ۲۶.۸ درصد آمار بیماری‌های واگیر و ۵۷.۲ آمار بیماری غیرواگیر بود که سال ۹۰ به ۷۶.۴ درصد رسیده است که ریشه این بیماری‌ها در تغذیه است.

وی با اشاره به این‌که اولین عامل اصلی از ۱۰ عامل اصلی بروز بیماری‌های غیرواگیر، تغذیه ناسالم است، ادامه داد: ۳.۵ برابر متوسط دنیا قند و ۲.۵ برابر نمک مصرف می‌کنیم. میزان مصرف سبزی و میوه در کشور ما پایین است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، فشارخون را نیز یکی از معضلات جامعه ما دانست و عنوان کرد: اگر بیماری به دارو مقاوم بود، باید میزان نمک مصرفی را کاهش دهد. دیابت، حوادث شغلی، دخانیات، کلسترول و چاقی از دیگر مشکلات جامعه امروزی است.

رییسی با اشاره به مطالعه‌ای در زمینه امنیت غذایی، گفت: از ۲۹ هزار خانوار بررسی شده، بیش از ۷ هزار خانواده با ناامنی غذایی شناسایی شدند که نتیجه نشان داد سطح سواد مادر خانواده ارتباط مستقیم با سلامت خانواده دارد.

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنیپ
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.