صفحه‌اصلی اخبار کدام نان برای کنترل دیابت بهتر است؟

کدام نان برای کنترل دیابت بهتر است؟

5
0
اشتراک‌گذاری

نان هایی که فیبر بیشتری در فرایند تهیه آنها استفاده شده است بهترین نان برای مصرف دیابتی ها هستند.

مثلا نان سنگک بطور معمول از فیبر بیشتری برخوردار است و به همین دلیل تاحدودی تیره تر است.

نان تافتون سبوس دار و بربری هم انتخاب هاب خوبی برای مصرف هستند ولی مقدار مصرف را برحسب شرایط دیابت خودتان و برحسب تعداد وعده های غذایی روزانه با مشورت پزشکتان و مشاور تغذیه ، تعیین کنید.

نان لواش ، نان باگت و نان توست اصلا انتخاب خوبی برای دیابتی ها نیستند، چونکه در تهیه این نانها از آرد بدون سبوس استفاده میشود و سریعا هضم شده و قند خون را سریع بالا میبرند.

نان سوخاری هم با توجه به اینکه در فرآیند تولید آن ، مختصری شکر استفاده میکنند ،مناسب نیست

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنیپ
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.