صفحه‌اصلی اخبار کدام نان برای کنترل دیابت بهتر است؟

کدام نان برای کنترل دیابت بهتر است؟

3
0
اشتراک‌گذاری

نان هایی که فیبر بیشتری در فرایند تهیه آنها استفاده شده است بهترین نان برای مصرف دیابتی ها هستند.

مثلا نان سنگک بطور معمول از فیبر بیشتری برخوردار است و به همین دلیل تاحدودی تیره تر است.

نان تافتون سبوس دار و بربری هم انتخاب هاب خوبی برای مصرف هستند ولی مقدار مصرف را برحسب شرایط دیابت خودتان و برحسب تعداد وعده های غذایی روزانه با مشورت پزشکتان و مشاور تغذیه ، تعیین کنید.

نان لواش ، نان باگت و نان توست اصلا انتخاب خوبی برای دیابتی ها نیستند، چونکه در تهیه این نانها از آرد بدون سبوس استفاده میشود و سریعا هضم شده و قند خون را سریع بالا میبرند.

نان سوخاری هم با توجه به اینکه در فرآیند تولید آن ، مختصری شکر استفاده میکنند ،مناسب نیست

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنیپ
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید