خانه ویژه ها رئیس بنیاد امور بیماری های خاص: در سال ۹۸ به دنبال تکمیل...

رئیس بنیاد امور بیماری های خاص: در سال ۹۸ به دنبال تکمیل مرکز سرطان هستیم

3270
0


دکتر فاطمه هاشمی در خصوص برنامه بنیاد برای سال ۹۸ گفت: برنامه مهمی که برای آن تلاش می‌کنیم ساخت مرکز سرطان است و امیدوارم در سال جدید به پایان برسد، زیرا در حال حاضر شرایط بسیار سخت شده و همه قیمت ها سه تا چهار برابر شده است، من از مردم کمک می‌خواهم تا ما بتوانیم پروژه را به اتمام برسانیم.

رئیس بنیاد بیماری‌های خاص بر لزوم رایگان شدن داروهای بیماران سرطانی و ام اس تاکید کرد.

دکتر فاطمه هاشمی،رئیس بنیاد بیماری های خاص در خصوص وضعیت بیماران خاص گفت: بعد از تاسیس بنیاد و فعالیت‌هایی که انجام دادیم، مردم به ما اعتماد کردند و کمک‌های مردمی افزایش یافت. روزی که بنیاد بیماری‌های خاص تاسیس شد در مجموع ۱۲۸ مرکز درمانی برای بیماری‌های خاص وجود داشت، اما در حال حاضر بالغ بر هزار مرکز بیماری‌های خاص در کشور تاسیس شده است.

وی در ادامه بیان کرد: درشهرستان‌ها با مسئولان موضوعات را بررسی می‌کنیم و از وزارت بهداشت و استانداری‌ها درخواست می‌کنیم که این مراکز را راه‌اندازی کنند و ما نیز به آنان کمک می‌کنیم، در حقیقت بنیاد امور بیماری های خاص فرهنگ حمایت از بیماران خاص را ایجاده کرده‌ایم.

رئیس بنیاد بیماری های خاص  با بیان اینکه وظیفه ما این است حق بیماران را به آنان اعلام کنیم، تصریح کرد: تا امروز بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه دیالیز در کشور به طور رایگان توزیع کرده‌ایم، شاید چندین برابر این رقم هم تخت بیمارستانی برای بیماران تالاسمی، شیمی درمانی و دیالیز توزیع کرده باشیم. همچنین ما به راه‌اندازی مراکز کمک کرده‌ایم و تاکنون چندین مرکز هم توسط ما ساخته شده و بیماران در حال استفاده از آن‌ها هستند.

هاشمی در خصوص برنامه بنیاد برای سال ۹۸ گفت: برنامه مهمی که برای آن تلاش می‌کنیم ساخت مرکز سرطان است و امیدوارم در سال جدید به پایان برسد، زیرا در حال حاضر شرایط بسیار سخت شده و همه قیمت ها سه تا چهار برابر شده است، من از مردم کمک می‌خواهم تا ما بتوانیم پروژه را به اتمام برسانیم.

وی در ادامه بیان کرد: همچنین در زمینه اختلالات اتیسم می‌خواهیم مسائل را به جلو ببریم و در زمینه ای بی  نیز اقداماتی انجام شده، اما برای ما مطلوب نیست.

او در خصوص داروهای بیماری سرطان گفت: داروهای سرطان فرمول‌های خاص دارند و گران قیمت هستند و از خارج به ایران وارد می‌شوند، پرداخت این هزینه ها برای خانواده ها دشوار است، البته داروهایی هم هستند که فرانشیزش را بیمار باید پرداخت کند که باز هم پرداخت آن برای بیمار دشوار است زیرا این داروها نسبتا گران است البته ما تاجایی که بتوانیم کمک خواهیم کرد.

هاشمی افزود: سال گذشته فقط برای بیماران ام اس و سرطان بیش از ۴ میلیارد تومان فرانشیز دارو کمک کردیم، ولی بالاخره وزارت بهداشت باید به سمتی رود که داروی بیماران سرطانی و ام اس نیز رایگان شود و خودشان فراشیزی را پرداخت نکنند.

وی در پایان درخصوص میزان موفقیت طرح تحول سلامت گفت: این طرح نه‌تنها موفق نبوده بلکه آسیب جدی به کشور زده است.

منبع: ایلنا

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here