خانه اخبار برگزاری کنفرانس تضمین خون سالم برای همه: تقویت شیوه‌های ایمنی خون

برگزاری کنفرانس تضمین خون سالم برای همه: تقویت شیوه‌های ایمنی خون

12
0

به گزارش روابط عمومی بنیاد امور بیماریهای خاص در میزگردی که با عنوان «تضمین خون سالم برای همه: تقویت شیوه‌های ایمنی خون» توسط گروه حمایت از بیماران تالاسمی(TPAG) برگزار شد، کارشناسان تأکید کردند روش‌های سرولوژیکی مرسوم مانند الایزا در «دوره‌های پنجره»  (فاصله‌ای زمانی بین ورود یک عامل بیماری‌زا به بدن و زمانی که آزمایش‌های تشخیصی می‌توانند حضور آن را شناسایی کنند) قادر به تشخیص HIV، هپاتیت B و C نیستند.

با این حال، NAT (تست نوکلوئیک اسید) می‌تواند این عفونت‌ها را روزها یا حتی هفته‌ها زودتر شناسایی کند و خطر انتقال را در طول تزریق خون به طور قابل توجهی کاهش دهد. در این کنفرانس، حقایقی از یک بیمار ۲۳ ساله تالاسمی که همزمان به HIV و هپاتیت مبتلا بود و آن را به تزریق خون مرتبط می‌دانست، ارائه شد. کارشناسانی مانند Dr.Sangeeta Pathak  و Prof.Bejan Kumar Misra تأکید کردند که خون سالم یک حق اساسی و یک ضرورت بهداشت عمومی است. آنها خواستار اصلاحات فوری قانونی برای اجباری کردن آزمایش NAT در تمام واحدهای اهداکننده و مراکز جمع‌آوری شدند. مطالعات نشان دادند که در هند، حدود ۶۰۰۰ اهدای آلوده می‌تواند سالانه از آزمایش‌های فعلی عبور کند و به طور بالقوه ۲۰۰۰۰ بیمار را آلوده کند.

ET HealthWorld تخمین می‌زند که پذیرش ملی NAT ، می‌تواند سالانه از ۹۰،۰۰۰ بیمار عفونی جدید جلوگیری کند و با جلوگیری از هزینه‌های درمان طولانی‌مدت، سود قابل توجهی را به همراه داشته باشد. در حال حاضر، چارچوب ایمنی خون هند مستلزم آزمایش واحدهای اهدایی برای HIV، HBV و HCV با استفاده از نشانگرهای الایزا، مالاریا و سیفلیس، تحت قانون داروها و لوازم آرایشی است. با این حال، این روش‌ها در مراحل اولیه عفونت غیر کاربردی هستند و بیماران را در معرض خطری قرار میدهند که قابل اجتناب هستند. کارشناسان تأکید می‌کنند که NAT باید مکمل آزمایش های سرولوژیکی (نظیر الایزا) باشد نه جایگزین آن، و یک سیستم دو لایه مطابق با استانداردهای جهانی ایجاد کند.

وکیل دیوان عالی، Mr.P.C.Sen ، بر الزام قانونی تأمین خون عاری از عوامل بیماری‌زا تأکید کرد.  سخنگوی حزب بهاراتیا جاناتا، Mr.Tuhin A.Sinha ، نیز تعهد دولت به اصلاحات را مجدداً تأکید کرد.

/انتهای پیام

بنیاد امور بیماریهای خاص

@cffsd

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here